Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan

53 064 Shikime 5 mln
Argëtim

fanlink.to/EraRamazan
@ONIMA - smarturl.it/ONIMA

Teksti: Arian AGUSHI
Melodia: Kreshnik AVDIU
Aranzhman: Ardian KASTRATI
Mix & Mastering: Rrahman KRYEZIU
Video: Imagine FILMS
Skenari & Regjia: Arian AGUSHI

@Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
Connect with Gold AG
Facebook | GoldAG.Legend
Instagram | arianagushi
Connect with Adem Ramadani
AdemRamadanifaqjazyrtare
ademramadani78

#GoldAG #ademramadanizyrtare #ONIMA

Komente

 1. liridon bytyqi
  liridon bytyqi
  7 orë më parë

  Kjo ilahi ka me mbet emblematike per Ramazan,❤❤❤😭

 2. Rambothe Risa
  Rambothe Risa
  9 orë më parë

  Urine ❤❤❤❤💙💙

 3. Sibora Gashi
  Sibora Gashi
  15 orë më parë

  Na knaqt me kto muzika oo zot ruj kta burra aq zemer mir❤Gold ag dhe ademi❤ shumm ilahi e bukur.

 4. Marjo Kapedani
  Marjo Kapedani
  22 orë më parë

  Selame aljkum vella

 5. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 6. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 7. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 8. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 9. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 10. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 11. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 12. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 13. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 14. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 15. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 16. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 17. k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75paris
  Ditë më parë

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 18. Mahmoud Alesmail
  Mahmoud Alesmail
  Ditë më parë

  رمضان كريم:)

 19. Kosova Ferizaj
  Kosova Ferizaj
  Ditë më parë

  Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏

 20. Lenci Gjoka
  Lenci Gjoka
  Ditë më parë

  O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti

 21. Arlind Hoxha
  Arlind Hoxha
  Ditë më parë

  Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

  1. bofooit gojo
   bofooit gojo
   11 orë më parë

   Allahu ju ruajt e ju shperbleft jeni te pa zevendesueshem Per hajr na qofte ky muaj i bekuar Urime te gjithe musulmaneve😭❤❤❤🤲🤲🤲

 22. moni ferizi
  moni ferizi
  Ditë më parë

  ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚

 23. Annette Jenkins
  Annette Jenkins
  Ditë më parë

  ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_

  1. bofooit gojo
   bofooit gojo
   11 orë më parë

   Kush agjeron Allahu ju boft Kabull

 24. Rinesa Berisha
  Rinesa Berisha
  Ditë më parë

  🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

 25. Rexhep Treshnjeva
  Rexhep Treshnjeva
  Ditë më parë

  ju knoft zemra ☝

 26. gezime tafxhafa
  gezime tafxhafa
  Ditë më parë

  Me tëvërtetë është shumë e bukur

 27. DREAM OF CHARLI D'AMELIO
  DREAM OF CHARLI D'AMELIO
  2 ditë më parë

  sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 28. Eda Axhami
  Eda Axhami
  2 ditë më parë

  Urime bajrami musliman

 29. Herolinda Halilaj
  Herolinda Halilaj
  2 ditë më parë

  Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve

 30. Fation tony
  Fation tony
  2 ditë më parë

  Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat

 31. Erza Zeneli
  Erza Zeneli
  2 ditë më parë

  urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum

 32. Erza Zeneli
  Erza Zeneli
  2 ditë më parë

  alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻

 33. sara imran
  sara imran
  2 ditë më parë

  Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻

  1. fouoii gyhh
   fouoii gyhh
   Ditë më parë

   Zoti ju ndimoft gjithve

 34. Bajram Beganaj
  Bajram Beganaj
  2 ditë më parë

  Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌

 35. Femi Sefa
  Femi Sefa
  2 ditë më parë

  Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin

 36. Liona Perteshi
  Liona Perteshi
  2 ditë më parë

  ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙

 37. Enver Allciniku
  Enver Allciniku
  2 ditë më parë

  Hallall te dyve .

 38. Ermal 54
  Ermal 54
  3 ditë më parë

  Zoti na ruajt ishalla

  1. ORNELA ZYLFA
   ORNELA ZYLFA
   2 ditë më parë

   Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa

 39. ueeuu Shabani
  ueeuu Shabani
  3 ditë më parë

  Hwbsh qq qys whuq 1hchq qucuq wucuwuw

 40. Mubexhel Bajrami
  Mubexhel Bajrami
  3 ditë më parë

  1gy

 41. Ardi Kasami
  Ardi Kasami
  3 ditë më parë

  😇😇😇😇😇ahlla

 42. vera palloshi
  vera palloshi
  3 ditë më parë

  wiah🤲

 43. Celular Line
  Celular Line
  3 ditë më parë

  Gold Ag ska fjal per ty je i pa pershkushem respekte zoti te rujt e mos pafsh keq me si bravo per kengen

 44. Oligers Xhafa
  Oligers Xhafa
  3 ditë më parë

  Rrenqethje mishi 🤲🏻

 45. Ushti Ushti
  Ushti Ushti
  3 ditë më parë

  Hallall e pac vella 🕋☪️

 46. Aziz Buzolli
  Aziz Buzolli
  3 ditë më parë

  Amin

 47. lejla morina
  lejla morina
  3 ditë më parë

  Bosi

 48. Suela Hoxha
  Suela Hoxha
  3 ditë më parë

  🙏🙏🙏😇

 49. lindita Havolli
  lindita Havolli
  4 ditë më parë

  Zoti ju bekoft me ke ni ba me zemer me kajt se jam rrit pa nan me gjyshin I cilli u kan nje engjull njeri I knushem mka rrit me gjitha te mirat ishalla zoti me gjent e ka shperblu

  1. bowen voowy
   bowen voowy
   2 ditë më parë

   Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

 50. Dekretuesi Dekret
  Dekretuesi Dekret
  4 ditë më parë

  Nana Adem Ramadan nuk bon ma, per qita jam i sigurt. ❤️👏🏾❤️❤️❤️🐐

 51. ADNIT
  ADNIT
  4 ditë më parë

  Super

 52. Brendon Bytyci
  Brendon Bytyci
  4 ditë më parë

  😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤

 53. Brendon Bytyci
  Brendon Bytyci
  4 ditë më parë

  Urime ramazani

 54. daim Hmza
  daim Hmza
  4 ditë më parë

  😭😭🤝🤝🤲🤲😞😞😞🕌🕌👍👍👍👍🎆🎆🧒🧒🧒🧒😘🥰😘😘😊😘😘😘😘

 55. ueeuu Shabani
  ueeuu Shabani
  4 ditë më parë

  Y sezwwys wh

 56. Erdi Hajredini
  Erdi Hajredini
  4 ditë më parë

  O zoti ju bekoft shum keng e qellume

 57. hen ko
  hen ko
  4 ditë më parë

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

  1. Emily An
   Emily An
   3 ditë më parë

   Vëllezër dhe motra të besimit islam, Urime muaji i veçantë dhe i bekuar i Ramazanit🌙! Ta shfrytëzojmë këtë muaj të mëshirës, paqes, bamirësisë për reflektim dhe përmirës

 58. Vlora Zeqiri
  Vlora Zeqiri
  4 ditë më parë

  Respekt per Adem Ramadanin ju lumt se naknaqet zemerat 🙏🙏

 59. Nazmi Odai
  Nazmi Odai
  4 ditë më parë

  Shum qef e kam ket Muzak me ben me lot

 60. Endi Sllamniku
  Endi Sllamniku
  4 ditë më parë

  5 milion views per 3 jav "13 prill - 9 maj" 👏 ju lumt shum ilahi e bukur. Allahu ju ruajt e ju shpërbleftë për këtë ilahi të bukur qa na e sollet e na e knaqt shpirtin se qdo dite me e degju nuk bohet bajat. Allahu ju dhasht sa me shum suksese se e meritoni me të vërtetë ❤️🤲👏👏👏

  1. opzz xsin
   opzz xsin
   3 ditë më parë

   gjith besimtareve musliman.dhe i shperbleft me.te.mirat e tij te pafund.Amin🤲

 61. opzz xsin
  opzz xsin
  4 ditë më parë

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit ☝🏻🤲🏻❤️

  1. DREAM OF CHARLI D'AMELIO
   DREAM OF CHARLI D'AMELIO
   2 ditë më parë

   @Emily An aminnn

  2. Emily An
   Emily An
   3 ditë më parë

   Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

 62. Asman Hoti
  Asman Hoti
  4 ditë më parë

  Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

  1. fouoii gyhh
   fouoii gyhh
   Ditë më parë

   GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

 63. Gezim Tafa
  Gezim Tafa
  5 ditë më parë

  Hj

 64. sofe ademaj
  sofe ademaj
  5 ditë më parë

  duh

 65. California California
  California California
  5 ditë më parë

  Zemra ju knoft tdyve allahu ja pranoft ramazanin Amin 🤲🙏🙏

  1. opzz xsin
   opzz xsin
   4 ditë më parë

   Ü

 66. ekrem ekremi
  ekrem ekremi
  5 ditë më parë

  Mire shume Allahu ju ruajt. Po vallah qashtu ka qene.

 67. Floriana Ibrahimi
  Floriana Ibrahimi
  5 ditë më parë

  👏👏👏👏

 68. Sumejra Imeri
  Sumejra Imeri
  5 ditë më parë

  Urime ramazani

 69. Amra Ferati
  Amra Ferati
  5 ditë më parë

  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 70. Mario Terezia
  Mario Terezia
  5 ditë më parë

  Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

 71. ueeuu Shabani
  ueeuu Shabani
  5 ditë më parë

  m htgdg gtdg gtdg gdg gdgdg mhdg

 72. Anuar Halili
  Anuar Halili
  5 ditë më parë

  Allahu ju rujt

 73. Muabije Mustafa
  Muabije Mustafa
  5 ditë më parë

  Ì

 74. Nexhmije Morina
  Nexhmije Morina
  5 ditë më parë

  Amin

 75. Gento Casio
  Gento Casio
  5 ditë më parë

  MeashaAllah shum ilahi e bukur zoti ju nderoft

 76. Miri B
  Miri B
  6 ditë më parë

  teksti Gold Ag dhe zeri Ademit kombinim perfekt ,,, Agjerim te pranuar vllezer e motra ,,

 77. Arijan Idrizi
  Arijan Idrizi
  6 ditë më parë

  Allahu ju shperbleft mashAllah

 78. mahtab ctg21
  mahtab ctg21
  6 ditë më parë

  Where this country

  1. Kercova 6250
   Kercova 6250
   6 ditë më parë

   The language is albanian but it was shot in macedonia 🙂

 79. Alisa Sadiki
  Alisa Sadiki
  6 ditë më parë

  Ü

 80. Dej Javu
  Dej Javu
  6 ditë më parë

  GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

  1. Mahalakshmi P
   Mahalakshmi P
   3 ditë më parë

   1:52 Win iPhone 12 PRO 🔽 alfirst.info/load/aG6kp6ubqZ5mk40/video 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620629511

 81. Nevrije Osmani
  Nevrije Osmani
  6 ditë më parë

  Zemren ma knaqet me ket ilahi poo shumm ze te mir ke o adem halllall te qoft ❤

  1. bowen voowy
   bowen voowy
   2 ditë më parë

   Urime gjith Muslimaneve muaji bekuar I ramazanit ❤️

 82. Tetova Banesa
  Tetova Banesa
  6 ditë më parë

  Selamu Alejkum die Agjerim te Leht gjith vllezerve Shqiptar Es Bylbila qe na i dhurroi Allahu me na knaq me ket Ilahi Zoti i Bekoft Shqiptaret Aaaamin

 83. Lali XhanTy
  Lali XhanTy
  6 ditë më parë

  MARSHALLA BUKUR VJEN KUR PO E NIGJOJ🤲🤲🤲☝🏽

 84. Zimbeti Zimberi
  Zimbeti Zimberi
  6 ditë më parë

  🥰🤩😇👼🤲🤲🤲🤲👀💝

 85. Melisa Kuqi
  Melisa Kuqi
  6 ditë më parë

  🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️✨🤲🤲🤲🤲

 86. Rexhep Danqi
  Rexhep Danqi
  6 ditë më parë

  😭😭 😭☝👆🙌😭

 87. Albani Alban
  Albani Alban
  6 ditë më parë

  ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻🤲🤲🤲🤲

 88. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 89. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 90. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 91. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 92. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 93. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 94. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 95. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 96. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 97. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 98. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 99. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 100. Bleon Krasniqi
  Bleon Krasniqi
  6 ditë më parë

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall