Genc Prelvukaj feat Granit Ismajli - Maske

1 526 Shikime 154 mijë
Argëtim

Produced by Genc Prelvukaj
Assistant : Granit Ismajli
Album : Gentivs II

Komente

 1. my music Rozita
  my music Rozita
  4 ditë më parë

  Σούπερ

 2. albina gjana
  albina gjana
  26 ditë më parë

  Lind per kte rryme muzike I pakrahasueshem. Fat I madhe I joni te degjojme 1 Artist te madhe te muzikes Shqipe GENC🎼🙌🏻

 3. Leo Ibrahimi80
  Leo Ibrahimi80
  28 ditë më parë

  Genc je King metvertet dhe qdoooo Kenge qe bon qe del nga ty esht PERFEKTE nuk kam Koment per Kenget e tua metvertet Genc je Llegend i gjall dhe jemi te gjith se qvar Djaloshi je dhe qvare Kengetar qe je Bravooo dhe Respekt dhe te Pershendes nga un

 4. Sokol Lilaj
  Sokol Lilaj
  28 ditë më parë

  Te permendet Berati e mos te jet kenge super🤷‍♂️😜🤣🤣👍👍👍

 5. Xhike Arbri
  Xhike Arbri
  29 ditë më parë

  👏👏👏

 6. florian caca
  florian caca
  29 ditë më parë

  Super 👌👌👍👍🇦🇱

 7. Elem Belem
  Elem Belem
  Muaj më parë

  Ksaj i thon muzik 💔💔💔💔💔💔

 8. Elem Belem
  Elem Belem
  Muaj më parë

  Bravo breeeeeee ❤️❤️❤️❤️❤️

 9. Elem Belem
  Elem Belem
  Muaj më parë

  Sun po ndalem se degjuari ket keng 😍😍😍😍😍😍😍😍

 10. Elem Belem
  Elem Belem
  Muaj më parë

  Super kengeeeee 😍😍😍😍😍😍

 11. Elem Belem
  Elem Belem
  Muaj më parë

  Loveeeeee 🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 12. Elem Belem
  Elem Belem
  Muaj më parë

  A je nornaaaaaal 😍😍😍😍😍😍

 13. Elem Belem
  Elem Belem
  Muaj më parë

  Graniiiiiiiiiiittttt 💔💔💔💔💔💔💔

 14. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  👑❤️💯❤️👑❤️💯❤️👑❤️💯❤️👑

 15. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  👑💯❤️💯👑💯❤️💯

 16. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  👑💯👑💯👑💯👑💯👑

 17. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥

 18. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  ❤️💯❤️💯❤️💯❤️💯❤️

 19. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  👑👑👑👑👑👑👑👑

 20. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  💯💯💯💯💯💯💯💯

 21. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  😍😍😍😍😍😍😍😍

 22. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 23. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 24. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  💔💔💔💔💔💔💔💔💔

 25. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  😍😍😍😍😍😍😍😍

 26. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 27. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  💔💔💔💔💔💔💔💔

 28. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 29. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  💯💯💯💯💯💯💯💯

 30. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  💯💯💯💯💯💯💯💯

 31. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

 32. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 33. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 34. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 35. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 36. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 37. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 38. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 39. Music Addicted
  Music Addicted
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 40. Tatjana Mehalla
  Tatjana Mehalla
  Muaj më parë

  Nuk eshte se merr shum klikime po nuk e di pse kenget pa vler marrin milona klikime

 41. M A R I A M A R I A
  M A R I A M A R I A
  Muaj më parë

  Ku asht kjo vend shum e bukur !!

 42. bb4live inter
  bb4live inter
  Muaj më parë

  Rrespekt per ket djal..genci mai miri i gjitha kohrave

 43. Mari Ja
  Mari Ja
  Muaj më parë

  Dua me shum.keng nga Granit Islamili ka nje Ze te papar qe te ben ta ndegjosh me shpesh dhe me shpesh ste behet monoton

 44. Miranda Simoni
  Miranda Simoni
  Muaj më parë

  Per 4 vite ti mask paske pas 😥😥😥 Mos u gezofsh kurre Pjeter

 45. blera Bajraktari
  blera Bajraktari
  Muaj më parë

  Qdo muzik eshe hit Genci

 46. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 47. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 48. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 49. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 50. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 51. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 52. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 53. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 54. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 55. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 56. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 57. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 58. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 59. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 60. Amerigo Vespucci
  Amerigo Vespucci
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 61. Belkise Dauti
  Belkise Dauti
  Muaj më parë

  🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

 62. Belkise Dauti
  Belkise Dauti
  Muaj më parë

  Bravo Granit edhe Genc super dyshe 🔥🔥🔥🔥

 63. Belkise Dauti
  Belkise Dauti
  Muaj më parë

  Kang ma t mir moti spasna dejgu 😍❤️

 64. Belkise Dauti
  Belkise Dauti
  Muaj më parë

  O Granit ket zo kristal e paskeee 😍😍😍😍😍😍😍😍

 65. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 66. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 67. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 68. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  Super 💔💔💔💔

 69. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  ❤️💋💯👑🔥💔😍👑💋❤️💯🔥💔

 70. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️💯💯💯💔💔💔💋💋💋😍😍😍🔥🔥🔥

 71. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️👑👑👑👑💯💯💯💯🔥🔥🔥🔥💔💔💔💔

 72. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️💯💯💯💯

 73. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  Bravooo ❤️❤️❤️❤️

 74. Greece Hits
  Greece Hits
  Muaj më parë

  Fantasticooo ❤️❤️❤️

 75. Argjend Hajdaraj
  Argjend Hajdaraj
  Muaj më parë

  🔥🔥

 76. Eriselda Kodheli
  Eriselda Kodheli
  Muaj më parë

  Berati ♥️♥️😘

 77. Arian Bitri
  Arian Bitri
  Muaj më parë

  Super kenge

 78. Zilbije Ziberi
  Zilbije Ziberi
  Muaj më parë

  👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

 79. Lina G
  Lina G
  Muaj më parë

  Per Gencin ska nevoje per fjale se osht 1-sh, ama edhe ky djali e paska zanin e mahnitshem 😍

 80. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  Granittttttt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 81. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  💋💋💋💋💋💋💋💋💋

 82. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️💯💯💯💯💯😢

 83. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  Super kenge super tekst super interpretim 😍😍😍😍

 84. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  Me preku shpirti kjo kenge 😢💔❤️

 85. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  😢😢😢😢😢😢😢💔💔💔💔💔💔❤️

 86. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  💔💔💔💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 87. Almedina
  Almedina
  Muaj më parë

  💔💔💔💔💔💔

 88. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  Tash keni tregu se qa esht muzica 👑👑👑👑

 89. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  Bravo Granit bravo Genc

 90. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  Super kenge djema bravo 💯💯💯

 91. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  Bravo bree 😍

 92. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  💯💯💯💯💯💯

 93. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  👑👑👑👑

 94. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  Kolege

 95. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  Ju lumte

 96. Elton Pozhegu Official
  Elton Pozhegu Official
  Muaj më parë

  Super kenge

 97. La Manita
  La Manita
  Muaj më parë

  💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

 98. La Manita
  La Manita
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 99. La Manita
  La Manita
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 100. La Manita
  La Manita
  Muaj më parë

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️